1e kaartavond nieuw seizoen

Op vrijdagavond 25 oktober is de 1e kaartavond van dit seizoen. De inloop is vanaf 19 uur, we beginnen exact om 19.30 uur. We gaan klaverjassen, Amerikaans jokeren en er is een groepje wat gaat bridgen. 
De inleg is €2,50 per keer. Hiervoor krijg je koffie met wat lekkers en een hapje. Drinken is voor eigen rekening.
De volgende kaartavonden zijn 22 november en 6 december 2019 en op 17 januari, 14 februari en 13 maart 2020. 
Wij hebben een vaste groep, maar het zou leuk zijn als er nog meer mensen komen. Iedereen is van harte welkom. Informatie bij Willy de Graaf, "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.".

Eper Bossentocht 26 okt. 2019.

Op 26 oktober a.s. vindt er weer een Eper Bossentocht plaats, georganiseerd door TC Veluwe vanuit de Mixed Hockey Club. In verband hiermee verwacht men veel deelnemers die met de auto zullen komen en die ook willen parkeren. Daarvoor heeft de organisatie onder meer de parkeerplaatsen bestemd die in de directe buurt liggen van de MHC. Zij kunnen echter niet voorkomen dat de bezoekers van AV Cialfo hiervan enige hinder ondervinden. De vraag vanuit de organisatie is hiermee rekening te houden zodat er op 26 oktober a.s. geen ongewenste situaties ontstaan.

Voor informatie kan contact opgenomen worden met de EBT commissie van TC Veluwe, Olaf van Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Pre-sale tickets EK 2016 voor leden Atletiekunie!

Leden van de Nederlandse atletiekclubs kunnen nu als eerste de beste kaarten (passe-partouts) voor de EK 2016 kopen. Wie vóór 2 mei vier kaarten voor overdekte plekken koopt, krijgt er zelfs één gratis! 

De Europese kampioenschappen atletiek van 6 tot en met 10 juli 2016 in het Olympisch stadion beloven een unieke ervaring te worden. De EK in Amsterdam hebben niet voor niets de slogan ‘Athletics like never before’.

Lees meer: Pre-sale tickets EK 2016 voor leden Atletiekunie!